Russin mår bättre

I kväll ska vi iväg och massera Russins rygg igen. Det bästa av allt just nu är att Russin är bättre. Hon går på något sätt mjukare och verkar mycket lyckligare. Hon är pigg och glad och det gör mig oxå så otroligt glad. Det är nästan så man kan börja planera lite aktiviteter igen. Än skickar jag henne nog inte i pension 😉

Det är en bit att köra (ca 18 km) två gånger i veckan och vägen är otroligt krokig. Det är nästan så att den ibland slår knut på sig själv. På onsdag kvällarna tar jag motorvägen eftersom det är lättare att köra i mörkret. Snabbare går det inte för det är längre och mer trafik och avgift som ska betalas.

2 reaktioner på ”Russin mår bättre

  1. Hej!

    Tack snälla för lyckoönskningen!

    SKönt att läsa att Russin mår bättre, har en kompis var rottis har spondylos, verkar som om att det är värst precis när det håller på att växa ihop och sedan blir mer hanterbart. Skönt att fysioterapeuten hjälper, vi har också gått mycket hos en sådan.

    Härliga bilder längre ner i bloggen, vilka promenadvägar:)

    Ha det, jag hoppas Russin kryar på sig helt och hållet snart! Trevlig helg:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s