Härligt novemberväder

Idag sken solen från en klarblå himmel och då kan man bara inte vara hemma. Vi packade våra ryggsäckar rätt så tidigt med en liten matsäck och lite extra kläder och gav oss iväg. Vi njöt alla tre även om vinden blåste kallt uppe på toppen och molnen började dyka upp fram på eftermiddagen. Russin sprang omkring och verkade inte alls trött, då var nog matte tröttare i benen. Det kändes i knäna efter att ha gått nerför 1.000 höjdmeter får jag erkänna. Fler bilder hittar ni här

En reaktion på ”Härligt novemberväder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s