Höstpromenad

Idag har vi haft ett underbart höstväder soligt, varmt och skönt. Russin och jag gick en långpromenad, men tyvärr var det inte ofta som jag kunde släppa henne lös eftersom det inte bara var vi som ville njuta av det härliga vädret.

Apporteringsglädje

Fina Russin

Glädje

Väntan

Baumkirchen i höstdis

Lite nyfikna kalvar

 

Russin har nu varit hos hundfysiologen tre gånger och ärligt talat märker inte jag någon större skillnad, men Bernadette som masserar Russin säger att Russins muskler i ryggen inte alls är så stenhårda som de var i början. Från och med idag ger jag henne inte Previcox mer och jag håller tummarna att jag inte behöver ge henne tabletterna mer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s