Grattis Russin

Russinkollage

Idag har den bästa av alla födelsedag. Lilla Russinet blir hela tre år. På något sätt känns det konstigt att hon redan är tre år. Det känns ofta som om det inte alls var så länge sedan vi hämtade henne uppe hos Anneli. Russin fixade sin födelsdagspräsent redan igår. Jag brukar alltid laga lite mer mat till Arhtur och mej för Arthur tar alltid med sig en portion nästa dag till lunch. Ialla fall ställde han matlådan på köksbordet med locket öppet för att maten skulle svalna ordentligt. Jag plockade iordning i köket och efter det gick jag på toaletten och när jag kommer tillbaka ser jag Russin som precis hoppar ner från köksstolen. Hon har då glufsat i sig två spenatknödlar med gorgonzolasås. Ja, eftersom hon redan var färdig så  behövde jag inte ens skälla på henne. Jag måste dock nämna att hon aldrig har tjuvat något innan. Vi har kunnat ha allt liggande, chokladbitar, chips osv.  Det som ligger på ett bord har helt enkelt varit tabu. Men, ligger det goda knödlar inom räckhåll så förstår jag ju att det är väldigt svårt att hålla sig.

Påskhelgen firade vi i Matrei. Vädret var underbart och jag var ute mycket med Russin och tränade en hel del och det gick riktigt bra. Arthurs bror med familj, som bor i Sverige, var också där och det var så kul att träffa dom igen.

Louise

leopold

voran

En reaktion på ”Grattis Russin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s