Så lätt ger jag inte upp

Efter fredagens träning, som var katastofal, beslöt jag mej för att ge upp det här med apporteringen. Russin tycker för det mesta, att det inte är så kul och jag kan inte tvinga henne. Dummyvästen och dummysarna packade jag ner i källaren och så tyckte jag väldigt synd om mig själv. Men .. i måndags hade jag kommit över det hela och jag fortsätter naturligtvis. Jag ska backa i träningen och måste försöka få Russin att bli säker igen. Jag vet inte riktigt, men jag anar, vad det är som har gjort henne så osäker, men hon är det och det måste jag göra något åt. Jag har anmält till ett WT den 4 april. Än så länge vet jag inte riktigt om jag verkligen ska starta, vi få se nu om jag kan få fram Russin som jag hade för en månad sedan igen. Vi försöker iaf.
Annars så har det inte  hänt så mycket här. Det snöar igen, men den snön försvinner tack och lov nog rätt snart igen. Ha det bra!

Russin och jag mars 2008
Russin och jag mars 2008

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s