Grattis Alice

Alice med Russin

Ja, först vill ja gratta mitt gudbarn Alice som fyller år idag. Det är så synd att vi aldrig kan fira din dag tillsammans, men vi ses ju till sommaren iaf. Både jag och Arthur skickar kramar och från din kusin Russin får du pussar 🙂

Nu på lunchen stack Russin och jag iväg en runda till skogen med några dummys. Vi gjorde flera lätta memories och en blind. Altt gick jätte bra och det var ordentlig fart på min lilla tös. Jag tänkte jag måste berätta det eftersom jag klagat 😦 en hel del de senaste inläggen. Nu hoppas jag att vi är på rätt väg igen. Ha det bra tills nästa gång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s