Träning

Igår fick jag den så efterlängtade ”riktiga” träningen, med en tränare som direkt ser vad som är rätt och fel. Nåja, det blev egentligen bara basics som verkligen även är det viktigaste.  Jag var tyvärr lite nervös och Russin började mjälla ordentligt, men jag fick lära mig jätte mycket, men … samtidigt blev jag väldigt osäker. Osäker på egentligen allt eftersom jag står fel, berömmer fel, skickar fel och tar emot Russin med dummyn fel. Hon visade också varför det var fel och hur det blir lättare för Russin om jag gör  på ett annat sätt. Nu måste jag snabbt iväg och träna och bygga upp självförtroendet igen.  Jag hoppas att vi har träning imorgon med gruppen! Ha det bra så länge!

En reaktion på ”Träning

  1. Se det positivt, om du får veta vad som är fel så vet du ju också vad som ska rättas till. Kul att höra att du har hittat någon bra att träna för, och förhoppningsvis så blir nervositeten bättre när du lärt känna tränaren lite bättre. Ni kommer att lära er massor!

    Tack för grattiset också till Östgöta Mästare.

    Kramar Malin och nospussar från Mingla och Frozza

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s