Obedience

Nu har träningen satt igång ordentligt igen. Vi är nu tre i gruppen och det är ju bra att Russin och jag inte är helt ensamma längre. Det blir ju mer störningar då och det skadar ju inte 🙂 Det gick riktigt bra och Russin var så pigg och otroligt ivrig. Härligt när man ser att hon tycker det är kul. Ibland tror jag ju nästan att hon tycker lydnaden är roligare än apporteringen, men det är kanske för att  hon får med godis när vi tränar lydnad. Själv tycker jag det är mycket roligare att träna apportering med Russin. Nä nu är klockan snart 7:30 så det är dax att jobba. Ha det bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s