Utställning i München

Vi har precis kommit tillbaka från IHA München. Det var nog sista gången jag åker dit, iaf om det är en lördag. ”Vanliga” dagar tar det ung. 1 3/4 h att köra dit, men idag var det trögflytande trafik hela sträckan. De flesta är ju skidturister som åker hem. Så otroligt jobbigt. Det tog nästan tre timmar att komma dit och hemresan var inte mycket bättre. Sedan är hundutställningen otroligt välbesökt, ringarna är små (iår var vår ring tack och lov lite större)  och det är otroligt trångt. Man hittar svårt ett ställe där man kan slå sig ner.  Förra året sa jag oxå att det var sista gången, men nu var vi iväg igen … Arthur suckade bara och sa ja, ja  vi väntar väl två veckor, sen säger du väl att vi ska åka dit igen ;-).
Russin placerades som tvåa med Res.-Anw. Dt. Ch. VDH. Kritiken kan som vanligt läsas på Russins sida. Så jag är nöjd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s