Inget nytt

 

Tour Goldried

Tour Goldried

Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det händer just ingenting. Vi har inte varit ute på några speciella utflykter för Arthur, som är snickare, sågade sig i fingret rätt så ordentligt med bandsågen och var sjukskriven i fjorton dagar. Först i lördags var vi och tog en liten skidtur. Jag måste erkänna att jag tycker att det var väldigt ansträngande även om det var härligt att komma ut och svettas ordentligt. Vädret var underbart. Varmt och soligt.
Jag försöker att träna med Russin så mycket som möjligt, men snön har varit  djup, den har varit  tung och man sjönk ner mycket. Även Russin tyckte att det var lite jobbigt att springa när hon sjönk ner i snön till magen. Avstånden blir lite korta och mina ideer på att lägga upp träningen börjar sina, men nu i mars sätter all träning igång igen på allvar och tövädret har satt igång. Det ska bli så kul. Ha det bra!

En reaktion på ”Inget nytt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s