Snöstorm

Oj vad det blåser! Kom precis in från vår kvällspromenad. Det var ju knappt att man kunde gå. Jag är inte riktigt van vid att det blåser så otroligt här. I Skånelandet runt om Hjärup var ju det vanligt, men här…? Russin tyckte det var jättekul att jaga snö och for omkring som en liten tokstolla. Det är inte så vanligt att hon far omkring så som hon gjorde nu.
Jag måste även berätta att jag gjorde apport på wienerkorv igårkväll. Det var så härligt att se Russin när hon stog framför korven. Ska jag ta upp den här? och puttade på den, sen tog hon upp den ytterst försiktigt och gick rätt så långsamt tillbaka till mej med den i munnen, satte sig framför mej och gav mej den i handen. Som belöning fick hon en liten uppskuren korvbit. Sen provade jag bara med att hon skulle hålla korven i munnen utan att bita eller tugga och det gick oxå så bra så. Inte ett enda litet tugg där inte. Lilla gulle gullet 🙂

3 reaktioner på ”Snöstorm

  1. Hej på er! Minns inte om jag varit inne och grattat till utställningsbragden…? Men ett (extra?) GRATTIS!!kan ju inte skada i så fall :-))) Alltid lika härligt att se era snöbilder, den där Russin ligger i snön är underbar! Ha det fint! Kram från ”luxemburgarna”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s