Ibland måste man skryta lite

och en sån dag var det egentligen i fredags. Vi hade första träningen på länge i vår lilla grupp. Snön är borta så nu sätter vi igång ordentligt. Lilla Russin var så duktig. Otroligt koncentrerad, markerade fantastiskt, det var bara raka spåret ut tjoffs upp med dummyn och tillbaka igen. Rakt igenom snår och bråte skutt, skutt. På söket hade vi bara lagt ut en dummy per hund och Russin var näst sista hund, hon sökte jätte fint men snabbt och koncentrerat, blev kvar i området och var snart tillbaka med dummyn. Inte ett tecken på att hon inte har så mycket arbeitslust, hon var tyst nästan hela tiden, det var en gång hon gnällde lite lite. Dubbelmarkeringen naturligtvis också perfekt, rakt ut till dummyn som jag ville att hon skulle hämta först, tillbaka och ut till nästa. Det var en sån härlig känsla. De andra var också överaskade att Russin jobbade så bra och koncentrerat. Min underbara söta lilla tjej är helt enkelt bäst!

En reaktion på ”Ibland måste man skryta lite

  1. Visst e det härligt när det går bra!!! Då känner man sig nöjd riktigt länge….o det ökar definitivt träningslusten.!! Wilde träningen ligger lite på sparlåga då killen blivit halt….inte lätt att hålla den ”vilden” lugn…försöker trötta honom med lite lugnare övningar. Ha det så gott och lycka till med träning/tävling framöver!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s