Gott Nytt År

Så har det nya året börjat. Som vanligt lägger man ju upp lite planer på vad som ska hända och sätter upp mål. Förra året blev det lite blandade känslor och resultat. Det var en hel del som kändes lite fel, dels kände jag mig som hundförare inte riktigt bra dvs att jag kanske inte riktigt passade till Russin, dels har Russin varit väldigt svårmotiverad. På internatet i Flathult fick jag ju bekräftat att Russins arbetslust inte är så stor. Tråkigt att höra, men samtidigt kändes det skönt att höra att hon är sån och att inte jag har gjort henne så. Nu i höst tycker jag att allt har varit mycket bättre. Det är mycket mer fart i henne och själv tycker jag att vi har utvecklats tillsammans och jag tror nog att vi  kan få ihop ett och annat bra resultat. Här hos oss är det ju mest Workingtest som gäller, men i höst vill jag få ihop ett resultat på ett jaktprov och jag tror nog att det är rimligt. Bringleistungsprüfung heter det här.  Det är årets stora mål och om det dessutom skulle trilla ner ett Cert på en utställning skulle jag naturligtvis blir väldigt glad. Flera starter på olika Workingtests är planerade och start på obedience kommer i juni. Ja, det blir spännande att se hur det blir. Jag hoppas bara att Russin får vara frisk och fortsätter att vara pigg och glad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s