De sista dagarna på året …

Julen tillbringade vi hos svärföräldrarna. I början av december fick Matrei in Osttirol otroligt mycket med snö ung. 1,5 m. Tyvärr märker man inte så mycket mer av den stora snömängden för några dagar efter det blåste mycket bort och därefter kom regnet som gjorde resten. Visst är det vitt, men inga mängder med höga snövallar osv som man hade önskat. Vi kunde iaf njuta av den snön som fanns och vädret var fint med sol kanske lite väl kallt om man ska vara petig. Det blev några turer med turskidorna iallafall så vi har inte suttit helt stilla. På morgonpromenaderna med Russin har jag alltid haft med mig några dummys och tränat lite.  Mest har vi koncentrerat oss på stopp signalen som jag tycker sitter rätt så bra nu. Igår  och idag jobbade jag och det var egentligen rätt så skönt. Man kan jobba i lugn och ro och telefonen stör nästan aldrig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s