Idag är jag glad

Vi hade träning med vilt idag. Russin har ju de få gånger vi haft vilt inte tyckt om det här. En liten fågelvinge har gått bra men en anka eller fasan Nähä, inte alls något för fröken Russin. Det får någon annan ta, jag bryr mej inte om det tänkte hon nog. Idag tog hon både anden och fasanen efter ett tag och sedan var det inte alls några problem inte. Hon tog dem fint och lämnade av dem fint. Det känns så himla bra att det här propblemet är löst. Min underbara lilla Russin såg så stolt och fin ut när hon kom springande med den stora fasanen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s