Höst

Det blev ingen träning idag och det var väl inte heller planerat utan vi satte på oss vandringskläderna och gav oss i väg på förmiddagen. Bergstopparna lyste vita med en klarbå himmel i bakgrunden. Det har kommit rätt så mycket snö uppe i bergen, men här nere är tack och lov allting grönt. Det var en underbar vandring och vi blev belönade med en underbar utsikt när vi kom upp till Voldöppberg. Bergstoppen ligger inte så högt, men idag hade vi nog inte kunnat gå så mycket högre med tanke på snön. Det blåste kallt däruppe men vi hade med oss varma kläder och vi fikade och njöt av solen och utsikten. Russin var som ett litet yrväder och tyckte det var helt underbart med snö.

Den första snön 2008

Den första snön 2008

 

Gårdagen var det inte lika fint väder, det var kallt och regnit, men jag packade dummyväskan efter lunchen och så stack vi iväg Russin och jag och gick en tur i skogen. Det blev mest memorys och det var inga som helst problem där inte. Jag försökte även med lite dirigering och det gick jättebra när hon väl tog kontakt med mej, men hon vill själv först och när hon jobbar så har jag väldigt svårt med att få kontakt med henne. Jag vet inte riktigt hur jag ska bära mej åt för att lösa det problemet, men såsmåningom får jag väl ordning på det också. Russin är jätte rolig att jobba med nu och jag hoppas så att hon fortsätter att vara som hon är nu.

4 reaktioner på ”Höst

  1. hejsan
    åååh, vad kul att hitta en blogg om en brun flatflicka. Så vacker hon är!! Vi har också en liten brunis som heter Cola. Hon är bara 4.5 månad. Jag kommer att titta in på din blogg ofta 🙂

  2. TACK för grattis i min gästbok! Åhhh, har ni varit och busat i snön redan… *AVIS* VAd roligt att du också har en flatte 😉 visst är de underbart knäppa! Lustigt det där med lydnaden – men jag hörde av en tyska att det är på stor framfart i Tyskland… man tycker ju att den precisionssporten borde tilltala tyskar/österrikare? Lycka till med lydnadskarriären! Och dina Russin-bilder är något alldeles extra, rena rama njutningen. Kram från Marika

  3. Tack för grattiset. Du kan tro att jag var lättad när spåret satt. Speciellt efter veckan innan. Men nu behöver vi inte göra om det.

    Gud vilken härlig bild på Russinet! Hon ser verkligen ut att njuta av snön. Jag måste ut och få lite bilder på min lilla, men nu har det varit så mycket träning att kameran inte har hunnit fram.

    Kramar Malin och Mingla som hälsar med en nospuss till sin syster

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s