Lydnadsträning

Gårdagens träning gick så bra. Är det inte konstigt? Jag är ensam i lydnadskursen! Att inte fler är intresserade av detta som egentligen är så kul! För Russin och mej är det ju jättebra för vi får ju privatundervisning varje måndag, det enda är ju att det inte finns så mycket störningar. Tjejen som håller kursen har visserligen med sig sin boxer, men hundarna blir ju oxå vana vid varandra så nu ska jag få komma och träna några gånger – om jag har tid – på lördag eftermiddag.
Ikväll ska vi iväg och träna lite apportering efter jobbet tillsammans med en tjej som har en jaktgolden. Vi får passa på så länge det är ljust på kvällarna. Det är ju tyvärr inte många dagar kvar nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s