Jag har en flatte

 

När jag valde ras, så ville jag bla ha en hund som var pigg och glad och mycket därför blev det en flatte.  Jag ville ärligt talat visserligen inte ha den vildaste tiken i kullen eftersom jag hade läst så otroligt mycket om stirriga och nervösa flattar.  Jag skulle ju ha med henne på jobbet så  jag var lite orolig för att jag skulle få en sån hund. Så fick vi Russin, denna underbara, söta och otroligt lugna tik. Ja, Russin ser ut som en flatte, men innehållet? Jag älskar henne, men samtidigt har jag ofta varit riktigt förtvivlad för att hon har varit så… ja – tråkig. Det har ofta varit jobbigt att träna med henne, att alltid behöva motivera och peppa. Nu helt plötsligt efter den sista skendräktigheten har jag en ny hund. Hon är pigg och flyger fram, är ivrig på allt hon busar och tramsar och det är så KUL! Åhh hon är helt underbar min lilla flattetjej min härliga söta Russinpuss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s