och regnet det bara öser ner …

Vilken tur att man har hund. Hade vi inte haft Russin så hade vi nog suttit hemma idag. Vilket sommarväder. Regnet bara öser ner. Vi satte på oss våra gore tex kläder och traskade i väg. Det blev en vandring uppåt till ett Gasthaus som bjuder på goda stora wienerschnitzlar och en underbar utsikt. Ja, utsikten kunde de inte bjuda på idag, men schnitzeln var väldigt god. Russin tyckte det var kul att springa omkring och plaska i varenda bäck och vattenpöl och vi blev alla ordentligt blöta även om Arthur och jag hade bra kläder.
Annars händer det inte så mycket. Russin är nu inne på tredje veckan av löpet. Hon är rätt så trött och  ”mammig”. Hon är ännu mer fixerad på mej än vad hon brukar vara och blir förtvivlad bara jag går utanför dörren och det spelar ingen roll att  Arhur är hemma. Det tycker naturligtvis inte Arthur är speciellt roligt, men … Ja, hon är väl bortskämd, men hon har varit så sen första dagen, ja inte bortskämd, men det här att det egentligen bara är jag som är viktig.
Vi kommer till Flatterhaft årsträff, men vi  kommer bara att vara där på söndagen, eftersom vi kommer upp till Sverige först tidigt på lördag morgon efter att kört hela natten.  Lördagen brukar vara en rätt så trött dag då vi sover mycket och packar upp. På söndagen brukar men inte ha någon större lust till att sätta sig i bilen igen, men är det årsträff så kan man inte missa det när man nu är i Sverige. Det ska bli så kul att komma upp till Anneli igen.
Vi önskar alla en fin vecka!

Gasthaus Loas

Gasthaus Loas vid ett tidigare tillfälle med fint väder

2 reaktioner på ”och regnet det bara öser ner …

  1. Hej! Tack för besöket i vår blogg! Att vara nybliven flatägare är verkligen jätte kul….det verkar finnas så många entusiastiska och engagerade mattar/hussar och inte minst många duktiga och goa flattar!! Trots regnet måste jag säga att det verkar hemskt mysigt att kunna ha ett så fint utflyktsmål som ovan! Får hundarna följa med in? Skall bli jätte spännande att få träffa alla på årsträffen….vi syns på söndagen…då Wilde skall ställas ut! Ha det så gott! /Ingela & Wilde
    P.S Jätte fin hemsida…skall bli kul att följa er här!

  2. Hej! Ojoj, det där Gasthauset ser helt underbart ut! Lät som en mysig utflykt, trots regnet… Och vad ser jag? GRATTIS till det med bragd klarade retrieverprovet!! Nu blir det till att anmäla till workingtests i höst/vinter/vår, tycker jag! 🙂 Ha det fint! Kram från Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s