Semester

Resan upp til Sverige gick bra. Det var väldigt mycket trafik, men det får man ju räkna med så här i semestertider. Vi startade kl. 16:00 och var uppe i Laholm vid 8:00 tiden. vi åt lite frukost, snackade lite  och sedan var det sängen som lockade. På eftermiddagen tog vi en runda till Tönnesa. Russin njöt av att äntligen få bada och springa av sig lite på stranden.
Tidigt på söndag morgon bar det i väg till Flathult och Årsträffen. Det var otroligt varmt. Tack och lov hade vi tagit med oss ett parasoll, så vi kunde sitta vid ringen. Tyvärr var jag inte så social som jag egentligen hade viljat vara, men det var helt enkelt för varmt. Utställningen gick inget vidare alls för vår del. Vi var väldigt sega både Russin och jag så det får bli bättring nästa gång. Det var väldigt roligt att komma upp till Flathult igen och träffa alla som jag redan har lärt känna. Tack Kinna för trimmningen av Russin. Hon blev så fin! Speciellt roligt är det ju att träffa Russins syskon med matte och husse, tyvärr var inte Heffa – Russins mamma – med.
Vi hyrde samma stuga vid sjön Bolmen som förra året en vecka och det var så mysigt. Morgonpromenad i skogen, därefter dopp i sjön och sen frukost. Det är sommar! Russin och jag var hos Birgitta och tränade en dag. Eftersom det var så varmt blev det lite vattenapportering och efter det så fungerar vattenavlämningarna. Toppen!! Jag ville dit en dag till, men då regnade det så mycket så det blev tyvärr ingen träning. När vi var tillbaka i Laholm åkte jag och Russin ut ett par gånger till Hjörneredsjöarna och tränade. Russin var riktigt duktig och var pigg och glad. Vi hade en jätte fin semester även om vi bara hade riktigt tur med vädret första veckan.

Nu har allvaret börjat igen. Russin ligger under skrivbordet och verkar trivas där. På lunchen när vi ska gå en runda vill hon knappast följa med. Igår ropade jag ”Russin” då reste hon sig upp, jag tog fram kopplet och sa ”ska vi gå ut?” då drog hon en lång suck och la sig igen! Ibland undrar jag om hon är frisk.

På söndag är det utställning i Innsbruck. Russin är lite blekt och har fällt en del. Vi får väl se hur det går.

En reaktion på ”Semester

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s