Träning

Idag hade vi träning. Åhh, vad kul det var att träffa de andra och träna ihop igen. Russin var kanske inte precis jättekoncentrerad och det jag hade sagt att vi har tränat på mycket under semestern och nu fungerar jätte bra kunde hon inte jätte bra. Det kändes lite snopet, men …. Vi började med två memories, som Russin löste rätt så bra, men hon var den sista hunden ut av fem vid båda övningarna och hon fick naturligtvis leta lite tills hon hittade en dummy. Sen var det en markering med skott, det var ett dolt nedslag och här gick det inte alls bra. Rätt över området gick en stig och hon gick aldrig över stigen. Dummyn låg ovanför, till slut kastades ytterligare en dummy och då sprang hon över stigen  och jag skickade henne en gång till och då hittade hon den andra dummy också. Sen hade vi en dubbelmarkering åt motsatt riktning. Den första ut på en äng och den andra i en vattenhåla fylld med gyttja och vass. Först skulle den på ängen hämtas och sen den i vatten hålan. Den hade Russin markerat jätte bra och hittade den med en gång, men hon skakade sig och släppte dummyn när hon kom upp. Alla andra hade problem med att hitta dummyn, men det var ingen dummy som behövde lämnas där. Vi gjorde sen bara ytterligare en markering och sen fick det räcka tyckte vi och det var nog tur det, för när vi kom tillbaka till bilarna började det regna ordentligt. Nästa träning blir på onsdag kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s