Utställning i Innsbruck

Russinpussen

Russinpussen

Det var dax för en utställning igen. Russin är som sagt inte så fin i pälsen just nu, men eftersom hon är den sötaste vovven som finns, så får man ju visa upp henne lite då och då. Det var verkligen inte många som fick gå hem med ett excellent idag. Bland tikarna var det bara tre. Det var visserligen inte så jätte många som var där, men ändå. Russin och jag fick nöja oss med very good och en tredje placering.  Jag får väl vara nöjd med det. Är det någon som kan översätta ”want more power over the nose” och ”a little bit to slopy in the croup”. Jag förstår inte riktigt vad det betyder. Domare var Hans Rosenberg (se även kritiken på hemsidan)
Vid fyra tiden packade jag dummyväskan och stack iväg till skogen med Russin. Vi tränade lite imellanåt och samtidigt kikade jag lite efter lite kantareller. Russin var otroligt pigg, ivrig och duktig. Det var en otrolig fart på henne som jag nästan aldrig ser annars. Det kändes så bra. Lite kantareller hittade jag så det räckte till en liten kantarellmacka.

En reaktion på ”Utställning i Innsbruck

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s