Tillbaka i Österrike

Vår i Bolmen

Då har vi kommit tillbaka igen efter en underbar vecka i Sverige. Vilket väder vi hade, helt otroligt härligt. Efter förra årets sommarvistelse så var ju inte förväntan om fint väder så stor. Efter den fantastiska helgen i Flathult tillbringade vi en dag vid sjön Bolmen och resten av dagarna i Laholm. Min morbror bror i Bolmens samhälle och vi hade förut en stuga där som mina föräldrar tyvärr sålde för några år sedan. Det blev för mycket arbete för dom med två hus vilket jag förstår, men jag saknar detta stället otroligt mycket. Det är alltid så skönt att komma dit och att gå ”mina” promenader. Även Russin har tyckt det var roligt med lite semester, hon fick några härliga strand och skogspromenader och ofta hde jag några dummies med.
Resan ner till Österrike gick rätt så bra, men vi fastnade i köer i Hamburg, Hildesheim och Würzburg så det blev rätt så drygt. Russin var jätteduktig och var så lugn och fin hela resan.

Idag har vi varit iväg till ett ställe som heter Kaiserklamm. Det är jättevackert där, solen sken och det var varmt. Jag hade tagit med mig ett par dummies så det blev lite träning och Russin var jättepigg och glad och man märkte inte något om dålig arbetslust 😉

Russin i Kaisertal

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s