Internat i Flathult

Russin och jag i Flathult
© frida andersson

Att få vara med på ett internat i Flathult var något så stort för mej. Ja, det blev naturligtvis lite diskussioner med Arthur, som naturligtvis tyckte att det är väl lite väl tokigt att åka upp till Sverige från Österrike för att träna lite apportering. Redan i höstas läste jag om en apporteringskurs i södra tyskland ca två timmars körning därifrån vi bor och nämnde det även för Arthur, men nej det vore väl bortkastade pengar menade han, ”du kan väl träna vidare själv som du gör nu” Till slut lyckades jag med min övertalning, besök i Sverige med lite laxfiske i Lagan är ju inte så tokigt.
När man har så stora förväntningar för något, är man också rädd för att bli besviken. Jag var även lite rädd för att vi kunde för lite. Jag är allt annat än besviken, det var en fantastisk helg, Vi var verkligen inte de bästa, men vad gör det? Det är egentligen bara oss det handlar om, Russin och jag, jag och Russin, om vårat arbete tillsammans, att vi litar på varandra och har kul tillsammans. Vad gör det att hon inte är den snabbaste, att hennes arbetslust inte räcker till att komma upp till eliten? Jag vet vad jag har och det är en underbar hund och att vi har en fin relation. Vi ska fortsätta att träna och ha roligt tillsammans. Jag har naturligtvis mål, för de måste man ha, och någon gång kommer vi dit. Jag har lärt mej otroligt mycket av Birgitta och Jonas, det var mängder av aha upplevelser och jag fick själv tyst på Russin med mitt eget trollspö bara det, är otroligt mycket värt.
Tacka vill jag speciellt Anneli för allt. Det var en helg som jag länge kommer att se tillbaka till.

Jag tog lite bilder, men tyvärr blev de inte så bra. De jag har kommar att läggas ut först till helgen, när vi är hemma i Österrike igen.

Träning i Flathult
© frida andersson

Internat i Flathult är anstängande

4 reaktioner på ”Internat i Flathult

 1. Hej Ulrika!
  Så roligt det var att få träffa dig och din härliga Russin på Flathult i helgen.
  Vägen till målet är ju den resa som är så härlig att göra och som man lär sig massor på och med er relation tror jag att du kommer att njuta ännu mer av din bruna charmiga tjej! Lycka till!
  Kör försiktigt hem till Österrike igen och jag hoppas vi ses framöver någon gång.
  nospuss o kram fr Stella o Karin

 2. Hejsan Ulrika!

  Så roligt att få träffa dig och din underbara Russin.
  Jag tog lite bilder på er som jag mailar till dig bara jag hittar din mailadress.

  Många Kramar

  Frida & Zlatan

 3. Hej Ulrika!

  Sååå roligt att få träffa dig och ditt fantastiskt söta och charmiga lilla Russin! STORT TACK för fina bilder!

  Hoppas vi ses igen under lika trevliga omständigheter! LYCKA TILL med träningen!

  Kram och nospussar
  /Gabriele & Harry

 4. Låter som om ni hade en härlig helg på Flathult. Vilken härlig bild på Russin när hon ligger och kopplar av. Nu längtar vi ännu mer tills det blir vår tur om ett par veckor.

  Hoppas att ni har bra väder och härliga dagar med hundträning.

  Kram Malin och nospussar från Mingla och ”hennes” valp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s