Russin 2 år

Russin i Mellbystrand

I dag fyller min älskling 2 år. Min lilla Russin! Russin som jag längtat efter i så otroligt många år och som nu förgyller alla dagar. När jag är på jobbet och tittar ner på kudden under skrivbordet och ser hur hon ligger och sover fylls mit hjärta av kärlek. När hon  märker att jag tittar på henne och hon vänder och lägger sej på ryggen, kisar mot mej, börjar slå med svansen mot golvet och sträcker tassarna mot mej då blir så där härligt varmt i hjärtat och jag får ofta tårar i ögonen. Hon är en sån där genomgo hund, snäll till tusen. Hon är verkligen „min” hund. Det är nästan bara jag som gäller – på gott och ont – hon föjer mej vart jag än går.

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, men vi ska ut till Mellbystrand och där kan hon göra riktiga strand och havsrace. Det älskar hon!

På stranden i Mellbystrand

En reaktion på ”Russin 2 år

  1. Hej på er!
    Hoppas semestern i Sverige är härlig. Och vi väntar med spänning på att få höra hur er helg på Flathult blev. Vi längtar massor tills det är vår tur om en månad
    Kram Malin,Mingla och Foxy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s