Semester

Just nu sitter jag och skriver några rader på pappas dator. Vi åkte ”hem” till Sverige idag. Resan startade klockan 4:30 och gick väldigt bra.  Vi fick uppleva alla typer av väder, regn, snö, solsken och bara mulet. Ibland var det så riktigt vackert. Solen sken och det var ett alldeles speciellt ljus som jag tror att man bara ser på våren och träd och buskar har en så fin skir grönska och vissa träd blommar och är alldeles vita. Ja, det var så vackert. Riktigt busväder var det först när vi kom över Öresundsbron. Allt annat än fint. Vad jag har sett så är det lovat att det ska bli fint över helgen och det hoppas jag stämmer eftersom vi ska till Flathult då. Vad det ska bli spännande och roligt! Russin sov eller låg och vilade nästan hela vägen och ibland frågade jag Arthur om vi inte glömde henne där vi rastade sist, eftersom man inte märkte att hon vad med. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s