Dummyträning

Idag var det dax för ytterligare en träning under mottot ”med varandra – för varandra” Vädergudarna var verkligen inte på gott humör och det bjöds på blåst med snöblandat regn som bara vräkte ner. Tyvärr var en av tränarna sjuk så gruppen där vi var med var rätt så stor. Russin var som vädret, alltså inte så bra och hörde eller ville inte höra min stoppsignal. Hon sprang omkring och virrade. Tack och lov hände det även med de mer erfarna hundarna, så kanske det var ett allmänt tillstånd. Här blev det två övningar per hund och efter det gav vi oss iväg till floden Inn. Här var det lite vattenövning. Jag måste verkligen träna på detta. Russin vill upp och skaka av sig direkt. Några tipps blev det, men Russin sprang omkring i vattnet och ville fiska istället. Jag vet inte, hon brukar alltid vara så lydig och komma när jag ropar eller visslar, men idag ville hon inte.  Den sista övningen var enkelmarkering med skott. Här visade hon vad hon kan. Markerade jätte bra, fort in igen och en jättefin avlämning. Så avslutades träningen iallafall väldigt positivt och dyblöta åkte vi hem igen för att mysa lite. Ha en bra vecka allihopa!   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s