Verwall och träning

Russin 

Vi kom nyligen hem från en underbar vårvinterdag. Solen lyste från en klarblå himmel och det var varmt. Vi åkte till St.Anton vilket tar ung 1 h och där gjorde Russin och jag en underbar vintervandring. Tyvärr hade jag inte tagit med mig snöskorna för  i internet hade jag läst att det är en vandringsrunda vilket egentligen betyder att man kan gå med ”normala” vinterskor. Eftersom det har snöat så mycket de sista dagarna så var inte hela sträckan iordninggjord, så jag fick så småningom vända om. Det blev ialla fall ca 20km så det var kanske bättre att det inte blev längre. Russin älskar att springa omkring i snön och hon var ordentligt trött den sista biten på tillbakavägen. Arthur var iväg i backen och även han var väldigt trött när han kom och hämtade mig.
På hemvägen gjorde vi stopp för en dummiyträning. Gruppen som vi tränar med hade bestämt träning klockan fem, men jag fick reda på det först i lördags kväll och jag var inte riktigt säker på om vi skulle hinna med det också. Russin var som sagt trött och tyckte inte det var så roligt att hämta en dummy och framförallt inte det där med att gå fot. Det blev lunkande några steg bakom mej och att springa fram till dummyn var ok men sen blev det lite nosande på dummyn innan man kunde ta tag i den och ett långsamt ”joggande” tillbaka till matte. Vi gjorde bara två övningar jag tyckte det räckte och sen kom en vattenövning och här vaknade min lilla tjej till liv. Det blev hopp in i vattnet, snabbt, snabbt ut till dummyn och sen snabbt in igen. Tyvärr går inte avlämningarna så bra efter att ha simmat, men det får vi träna på. Efter det så var träningen slut och vi åkte hem igen. Arthur och Russin ligger båda och snarkar i soffan och jag ska snart gå och lägga mej.

En reaktion på ”Verwall och träning

  1. Hej på er! Hoppas ni har haft en fin påsk, vi har ju haft nästan lika mycket snö som er=) Förutom den elaka flunsan jag har åkt på så är allting bra, nu när snön har släppt oxå och det börjar dofta vår!!!!!! GRATTIS till den österrikiska titeln!!!
    Kramisar Ulrica

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s