Helgen som gått

Russinporträtt

Så var då en härlig helg över. Vi åkte till Fiss – Serfaus i lördags. Arthur ville ut i backen och åka skidor och själv provade jag på mina snöskor som jag fick av tomten i julas. Jag blev överaskad över att det var så lätt att gå med snöskor men det var inte stor skillnad mot att gå med vanliga skor. Det är  bara att gå lite mer bredbent. Härligt var det, men naturligtvis också ansträngande. Russin busade omkring i snön och man märkte tydligt hur roligt hon tyckte att det var. Arthur utnyttjar ju verkligen liftkortet när han är i väg i backen och där är bara en liten paus för att stoppa något i magen. Vi var iväg hela dagen och jag vet inte vem av oss tre som var tröttast när vi kom hem. Vi hade alltså en härlig dag med strålande solsken. Idag söndag var vädret tyvärr inte alls så fint. Det har regnat och blåst rätt så ordentligt. Det har bara blivit några rundor på åkrarna här omkring, Jag stoppade även ner några dummies, så vi har inte helt legat på latsidan idag. Men det var verkligen inte så lätt för Russin att koncentrera sig för det var mycket som flög omkring. Lööööv som man egentligen måste jaga och några plastpåsar var också väldigt spännande. Första gångerna var jag inte riktigt med på noterna när hon stack, men det blev ändring på det och jag lyckades att stoppa henne i rätt tid. Russin har överhuvudtaget blivit busigare, piggare och gladare efter skendräktigheten. Hon är helt enkelt underbar.

Snövandring i Fiss

Russin i Fiss

3 reaktioner på ”Helgen som gått

 1. Förstod att det var Mingla du menade 😉 Lätt hänt med alla namn. Vad avundsjuk jag är för all snö som ni har! Vi har haft några cm som mest. I söndags så sken solen och det hade kommit lite, men mest bara så att det blev vitt ute. Nu är det bort igen. Hundarna är såå skitiga hela tiden. Får duscha dem under magen och på benen nästan varje dag innan de får komma in i lägenheten. Det är hopplöst. Men men, vi går väl mot ljusare tider hoppas jag… Kram

 2. Hej på er
  Vilka underbara bilder & vilken härlig helg ni haft!
  Kan inte komma ihåg när vi hade så mycket snö som ni har i Alperna!
  Här går vi i väntans tider, magen den växer växer växer…..undrar hur många den månde bli??
  Pussa på söta Russin från oss/Kram Bittan

 3. Jag är sugen på att åka norrut för att få lite snö, men det vore ju perfekt att ha det som ni… Jag tror vi måste åka minst 40 mil för att få snö ordentligt. Fast i Sälen ska det visst vara rekord år!
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s