Träningen börjar igen

Jippi, fick ett samtal igår om att dummyträningen startar i eftermiddag igen. Vad roligt det ska bli! Russin haltar visserligen lite imellanåt, för hon blev ordentligt omkullvräkt av en annan hund som hon lekte med igår på lunchen. Precis där var det en stengång och man hörde riktigt hur hårt hon slog i. Stackars Russin, hon ville inte fortsätta att leka efteråt och haltade rätt ordentligt när vi gick tillbaka till kontoret så det var nog en rätt så ordentlig smäll hon fick där. På kvällen märkte jag nästan ingenting och i morse var farten vid inkallningen inte som den brukade och den sista biten haltade hon. Vi går naturligtvis ändå till träningen, haltar hon vid apporteringen, så blir det iallafall lite passivitetsträning och det skadar ju inte 🙂

En reaktion på ”Träningen börjar igen

  1. Hej på er!!
    Stackars Russin som är lite halt! =( Hoppas att hon snart är bättre…
    Hoppas oxå att träningen gick bra och att ni kunde vara med lite grann iaf… även om passiviteten är viktigt.

    Kramar till en brun goding från en annan 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s