Fina Damen

Russin i Achenkirch

Russin lekte lite fina damen i fredags på träningen. Vi övade lite sök och det gick ju bra så länge det inte var så snårigt. In i björnbärsriset ville Russin verkligen inte (förstår jag ärligt talat, men det hjälper inte) lilla jag följde med in och då gick Russin också med, men att springa omkring och leta efter en dummy var inte det hon ville. Ja, hon hittade den ju när vi nästan var precis framme. Nu blir det lite snårträning i framtiden. Hon haltade inte ett dugg och var glad och hade massa spring i benen så det gick tack och lov snabbt över. Vädret har varit underbart i helgen och igår var vi uppe i backarna igen. Jag med snöskorna och Arthur med turskidorna. Härligt och Russin … ja, hon älskar detta med snön det spelar inte så stor roll vad vi hittar på. Nu ligger hon under mitt skrivbord och snarkar ordentligt. Lilla Russinpussen!

Russin på lur

2 reaktioner på ”Fina Damen

  1. Men vem vill gå i björnbärs snår??? Dom har väl taggar?? 😉
    Skönt att hältan gick över så snabbt. Ingen snö i sikte i Skåne, men snödropparna blommar….

    krameli kram Emma & Skott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s