Snabb kvällsträning

Jag måste bara berätta att det var någorlunda ljust igår när vi kom hem från jobbet, så jag bytte snabbt kläder och tog med mej dummyväskan och visselpipan och gjorde en liten sök-träning i snårigt område. Jag har aldrig sett Russin så motiverad, hon tyckte det var så jätte roligt och var så där riktigt ivrig. Hon nästan plöjde sig fram genom snåren och jag var tvungen att skratta och hon hittade otroligt snabbt de tre dummiesarna som jag lagt ut. Efter det gjorde vi ett linjetag och övade lite stopp signal sen var det rätt så mörkt så vi fick sluta med träningen. Tänk om Russin alltid var så ivrig … Ååh vad jag tycker om henne  

En reaktion på ”Snabb kvällsträning

  1. Hej och tack för hälsningen!!!! Är frisk nu tack och lov, flunsa är inget kul=).- Hoppas allt är bra med er därnere, pratade med min gamle veterinär idag som var hemkommen därifrån precis och jag får nog komma ner och hälsa på för där verkar vara sååå vackert!!!!
    Kramisar och ha en go helg!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s