En aktiv helg

Russin och jag 

Träningen i lördags var tyvärr lite misslyckad. Jag hade hört fel ang. vart vi skulle träffas. Var ute i väldigt god tid och sen väntade jag och väntade, men det kom ingen. Mobiltelefon hade jag naturligtvis glömt så inte kunde jag ringa heller. Jag blev så sur på mej själv för att jag glömde mobilen. Sen kom jag på att kursledaren pratade något om ett annat Gasthaus i närheten, så jag körde dit och där stog de och väntade. Tio minuter försenade var vi. Nåja, vi började med ett vanligt linjetag och Russin knallade. Så typiskt, jag tyckte ju att hon har varit så duktig och inte knallat mer. Naturligtvis fick jag göra om och nu gick det bra. Lite senare vid en annan övning var hon snabb ut, men tillbaka fick hon någon god doft i nosen, så hon släppte dummyn och gick och nosade istället. Överhuvudtaget verkade hon väldigt okoncentrerad.
Igår var vi uppe i bergen igen. Russin, jag med mina snöskor och Arthur med skidor. Det blev en väldigt lång runda för Russin och mej och Russin verkade riktigt trött när vi gick tillbaka. Ja, jag var ju också trött, det kändes riktigt i benen och i fötterna att vi hade gått långt. Vädret som varit underbart de sista veckorna fortsätter att vara underbart. Sol från en klarblå himmel och inte ett moln i sikte, men i lördags blåste det en iskall skandinavisk vind som verkligen inte var så underbar. Nu vill vi snart ha lite mer snö! Ha, det bra alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s