Lite snopet

Ja, nu har jag glatt mej så länge över en tävling som ska äga rum imorgon. Det är ett slags lydnadsprov och jag tänkte att nu har jag möjlighet att visa upp vad Russin kan. Provet heter BGH 1 och jag har ju klarat av det förut, så nu ville jag bara ha bättre poäng och även Russin tycker det är roligt. Nu kom hennes skendräktighet imellan. Helt omöjligt att hålla kontakten en längre tid. Helt enkelt okoncentrerad och bara en sak som ”sitt” fungerar inte som det ska. Man måste först kontrollera till höger, vänster och bakom om det inte är något där, ja så backar man några steg och sen kanske man sätter sig ytterst försiktigt,  så jag tycker det är synd att visa upp Russin när hon är på det sättet. Det är hon verkligen inte värd, så vi slopar det hela och det kommer ju fler tillfällen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s