Gnällmoster

Russin är skendräktig! Hon är jättegnällig, vill knappt äta, juvret är svullet, hon bäddar och bäddar och bäddar, vill knappt gå ut, men hon går iallafall inte och tror att olika grejer är valpar. Inte ännu iallafall. När vi går ut är hon som hon brukar vara. På jobbet går det bra, för här ligger hon under mitt skrivbord och sover, men hemma är det rätt så jobbigt och speciellt på natten, då går hon omkring och kommer inte till ro och gnäller hela tiden. Igår natt la sig Arthur i soffan i vardagsrummet och då somnade även Russin. Inatt gick han  och la sig i soffan igen och visst slutade hon att gnälla, men hon bökade omkring och slickade sig hela tiden så till slut gick Arthur tillbaka till sin säng igen. Russin började då gnälla ordentligt och då gick jag och la mig i soffan och vi sov gott i 1,5 timme tills väckarklockan ringde. Jag gav henne galastop i morse och tänker ge henne det ett par dagar. Hoppas att det hjälper!

En reaktion på ”Gnällmoster

  1. Usch så jobbigt! Jag har mina misstankar att Mingla också är skendräktig just nu, men hon är inte så där jobbig. Har lite svårare att koppla av än vanligt och lite småsaker som jag nu förstått hänger ihop. Maten är inte så interessant heller. Men men, det går väl över snart. Hoppas galastopet hjälper och att Russin blir lugn och fin snart igen.
    Kramar Malin och Mingla hälsar med nospussar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s