Gott Nytt År

Happy New Year Russin! 

Jag önskar alla ett riktigt gott nytt 2008. Det blir nog ett spännande år med många nya utmaningar. Jag ser redan nu fram emot alla roliga träningar, prov och utställningar med lilla Russin. Jag hoppas att jag kan bli en bra förare som inte gör alltför många tokigheter. Hon är så ivrig på att lära sig olika saker, men hon kanske inte riktigt litar på mej för ibland när vi tränar linjetag får hon plötsligt för sig att dummien nog ligger åt andra hållet.
Nyårsaftonen firade vi ungefär som förra året. Vi var länge inte riktigt säkra på om vi verkligen skulle gå ända dit upp eftersom det var lite mulet och lätt snöfall, men vi stack iväg iallafall vid kvart i tio. Det var rätt så jobbigt att gå eftersom det delvis var väldigt isigt under snön. Ju längre upp vi kom, desto mer snöade det och helt plötsligt tog vägen slut. Vi försökte pulsa vidare igenom snön, men det blev för jobbigt och eftersom klockan då redan var två minuter i tolv, satte vi oss där, drack vår piccoloskumpa och gick ner igen. Det var riktigt mysigt ändå även om vi inte såg något fyrverkeri som förra året. Vi hörde smällarna på avstånd och himlen lystes upp hela tiden. Russin tyckte det var härligt att springa omkring. Tänk att vi kan ha henne lös i princip hela tiden. Det är så skönt.

Idag stack vi iväg och Arthur åkte skidor medans Russin och jag gick en härlig vinterpromenad. Solen sken från en nästan molnfri himmel och det var omkring -13°.

cimg1965.jpg

cimg1967.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s