Några lediga dagar

 Idag har vi varit på jobbet igen Russin och jag, men vi har iallafall haft några härliga lediga dagar.
I söndags hade vi en liten julpromenad med retrieverklubben dvs bara vår träningsgrupp. Det var verkligen bara en liten promenad tyvärr helt utan träning, men hundarna hade ju roligt och jag tror att alla var lika trötta som Russin på kvällen. Vädret var fint och det var bra med snö där vi gick. Efter promenaden fick hundarna bli kvar i bilarna och vi människor gick och tittade på när viltet fick sitt foder. Det var så fint att se, men tyvärr var det bara rådjuren som vågade sig fram. Hjortarna höll sig väl gömda. De var ju inte vana vid att det var så många som var där för annars är det bara en kille med en labrador som matar dom.
Vi åkte sen sent på kvällen till Arthurs föräldrar och har varit där över julen. Russin och Blacky har så roligt tillsammans. Russin är så ivrig och är på Blacky nästan hela tiden vilket Blacky tycker är rätt så jobbigt, men han säger nästan aldrig till henne ordentligt. Vi gjorde några härliga vandringar även om vädret inte var det bästa och hade även Blacky med oss. Han har ju alltid älskat att följa med oss och Russin tycker ju också att det är kul. Jag hoppas  bara att hon inte lär sig något av honom, för han kommer nästan aldrig när man ropar på honom. Russin är däremot jätteduktig och kommer alltid springande i full fart. Min lilla gullunge! Titta bara här.

img_2344.jpg

img_2345.jpg

img_2346.jpg

2 reaktioner på ”Några lediga dagar

 1. Vad avunsjuk jag blir på er snö! Här är det plusgrader och regn istället. Hoppas julen har varit bra.
  Känner igen det där du skrev tidigare om att vara ensam. Vad det är tråkigt! Jag har samma problem med Mingla, men det börjar bli bättre nu när min rumskompis har hundarna hemma när jag är borta rätt ofta. Annars får de vara med i bilen, det är lugnare än att de ska vara ensam och störa grannar hemma. Vill ju gärna bo kvar i lägenheten.
  Ha ett trevligt nyår!
  Kram Malin och Mingla

 2. Ååå vilka härliga bilder!!! Här i skåne lyser snön med sin frånvaro….

  Nu önskar vi er ett riktigt Gott Nytt År!!

  Kramar Emma, Henke & Skott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s