Vinter

Den första snön

Igår tog dom bort mitt gips. Det är skönt att vara av med det, men det gör mer ont nu. Nästa vecka ska jag börja med lite terapi så det blir nog bra så småningom. Det är så skönt att kunna jobba halvtid. Russin och jag kan njuta av eftermiddagarna med sköna vandringar i snölandskap och lite dummyträning imellanåt. Koncentrerat har vi oss på stoppsignalen. Den har väl fungerat rätt så bra, men som jag läste någonstans, så är rätt så bra egentligen skitdåligt, så vi försöker nu verkligen att göra detta bra. Var iväg på Retrieverklubbens ”Stammtisch” dvs. det är en träff i en lokal en gång i månaden och där hörde jag att det var några från klubben som hade åkt iväg till Slovenien med sina labbar för att träna. Alla hundar blev sjuka när de kom hem. Några insjuknade i Babesiose och några i Leptospirose båda sjukdomarna är ju väldigt allvarliga. Det hade varit otroligt mycket fästingar och vattnet i den såkallade sjön hade varit en katastrof. Det är nog bäst att vi håller oss hemma. antingen i Sverige eller västra österrike. Bilden är verkligen inte den bästa, men det finns mer bilder på hemsidan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s