Härlig vinterdag

Russin Loas Sattel

Igår var det en sån där riktig härlig kall vinterdag. Arthur ville prova på skidorna för första gången på denna vintern så vi tog på oss vinterkläderna och stack iväg. Russin och jag gick en vintervandring på 2 3/4 timmar och det var helt enkelt underbart. Nästan inget folk, tyvärr gick turen rätt så mycket i skuggan, men väl uppe sken solen och snön glittrade. Vid målet finns det ingenting och jag hade med mej något heller, så det blev bara att jag tog några foton och så gick vi tillbaka igen. Russin tyckte också det var härligt och man ser verkligen att hon tyckte det var kul. Tyvärr blir det plusgrader igen kommande vecka, men vintern har ju precis börjat så det lär väl bli flera härliga vinterdagar.

 Russin Loas Sattel - Bara underbart

Russin Loas Sattel - utan ord

Loas Sattel - fullt ös

 

2 reaktioner på ”Härlig vinterdag

  1. Åh, vilka härliga vinterbilder! Jag önskar verkligen att Kung Bore tar ett järngrepp på Sverige den här vintern! Kallt, så isarna blir bra, och så en massa snö på det så det blir bra skidföre är vad jag önskar mig… ;o)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s