Mer tid

Höstvy

Även här kommer vintern allt närmre. I helgen lovar de upp til 1,5 m snö i bergen.
Det här med att vara sjukskriven är ju egentligen inte så roligt, men jag gör det bästa av situationen. Eftersom jag har det väldigt stressigt på jobbet, så bestämde jag mej för att jobba denna och nästa vecka på förmiddagarna. Därmed blir det inte så mycket som blir liggande tills jag blir ok igen. Jag kan ju använda armen och fingrarna, men att jobba en hel dag blir lite väl jobbigt eftersom jag måste hålla armen så konstigt för att kunna använda tangentbordet på datan. Vad beyder nu detta. Jo, att jag har mer tid för Russin. Helt underbart! Lite tradigt är det bara för att Russin löper precis nu och hon är väldigt trött och sover mycket, men jag drar ut henne och så tränar vi lite eller bara njuter av skogspromenader och har det roligt och mysigt tillsammans. Tänk om man kunde ha det så jämt. Jag menar att kunna vara hemma halva dagen och jobba halva.
Kurserna har slutat  allihopa och börjar först i början av mars igen. Det är en otroligt lång tid tycker jag, men vi tränar vidare ensamma och så får vi väl se hur det går. Jag har iallafall fått tag på en obediencekurs, även den kursen avslutas nu och sätter igång först i mars.

Russin i aktion

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s