Lite av varje

molserscharte2.jpg

Måndag igen och vi är återigen på jobbet. Eftersom det är några minuter kvar tills jag börjar på riktigt tänkte jag att jag får passa på och skriva några rader. Russin har redan somnat under skrivbordet. Hon är nog rätt så trött efter gårdagens vandring. Det blev en riktigt lång tur och både Arthur och jag känner det i benen idag. Russin känner säkert av det hon också. Dessutom simmade hon några rundor i bergsjöarna som vi kom förbi. Vädret var inte toppen bra, men det var ju inget regn iallafall och egentligen är det rätt skönt att gå lite ansträngande turer om det inte är för varmt.

Lydnadskursen satte igång i lördags. Det var kul att träffa alla igen. Russin var på alerten och var så duktig så. Det blev rätt så mycket väntande. Det var några som hade hamnat i fel kurs och tills allt var uppgjort tog det en stund. Det är en lagom stor grupp på sex hundar. Apporterings kursen börjar först nästa lördag. Jag  hoppades att det skulle bli någon timme någon kväll i förra veckan, men tyvärr blev det inte det.

erfrischungsbadjpg.jpg

molserscharte.jpg

En reaktion på ”Lite av varje

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s