Utställningshelg

cimg1868.jpg

Denna helgen var det utställning i Innsbruck som ligger ca. 15 km härifran. Det var en international och en national utställning. Russin behöver ju tid att utvecklas så jag var lite tveksam om jag skulle anmäla henne, men eftersom det var i Innsbruck så varför inte? Vädret var underbart, riktiga sommardagar och det hade det varit skönt att vandra omkring i alperna istället för att sitta inne i en utställningshall i dagarna två. Resultaten var ju inte något vidare, så nu får hon stå på tillväxt ett bra tag och vi koncentrerar oss på hennes utbildning istället. Det är så mycket vi måste lära oss. Kanske speciellt jag. Russin tycks ju fatta galoppen direkt om jag gör det på rätt sätt och hon tycker det är roligt. Nästa helg börjar en liten lydnads kurs och apporteringen hoppas jag sätter igång snart också.

En reaktion på ”Utställningshelg

  1. Vad synd att det inte gick bra på utställningen. Men vi vet ju att oavsett det så har vi de två bästa systrar som går att ha. Hoppas allt är bra med er annars och att ni kom ut på en tur i alperna ändå!

    Kram Malin och Mingla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s