Tillbaka i Österrike

Russin på stenmuren

Jaha, då skaffar man sig en Blogg och så blir det ingen uppdatering. Dålig stil! Vi har kommit tillbaka från härliga tre veckor i Sverige. Vädret var väl rätt så dåligt de två första veckorna, men den tredje veckan var härlig med mycket sol och värme. Vi hyrde en stuga vid sjön Bolmen en vecka i början av semstern. Russin njöt verkligen av alla skogspromenader och bad i sjön. Hon är så otroligt duktig och rymmer aldrig. Hon gick omkring på tomten och var så nöjd så. Inte bara Russin njöt utan naturligtvis jag också. Att få gå omkring i dessa skogar som man gått i sedan man var liten och känner till så väl är en underbar känsla även om både Gudrun och Per har stökat till det ordentligt på sina håll.
Sen hade vi ju Flatterhafts Årsfest. Det var så roligt att få vara med, även om inte Russin visade sin bästa sida. Hon tyckte nog att det var rätt så jobbigt och verkade dötrött hela tiden. Russin och jag var med bland debutanterna och Bittan från Kennel Bez-Ami´s gav oss bra tipps och visade oss runt på de olika rutorna. Tack snälla Bittan! Naturligtvis provade vi efter det på de olika rutorna. Det gick väl tyvärr inte så bra. I andra rutan var det ett stort sök. Där hittade hon snabbt en dummie och sprang tillbaka med med en gång, jag skickade henne igen men då tyckte Russin att det var bättre att käka blåbär och gräs istället för att springa omkring och leta upp dummies. Vid en annan ruta var det närsök med gosedjur. Det gick också rätt så hyfsat även om hon såg ut som ett frågetecken när hon hittade den första ankan. Vid en annan ruta var det dirigering. Hon hittade dummien rätt så snabbt, men fastnade med dummien i en gren och höll på ett bra tag tills hon beslöt sig för att dra med hela grenen. Det var visst inte så lätt så jag gick ut och hjälpte henne.

Söndagens utställning var rolig och spännande. Tänk vilket jobb Anette Erlandsson och Anneli gjorde. Helt otroligt! „Fina damen“ Russin var duktig, men ack så trött och därför åkte vi ner till ett fjärde placering men med en jättefin kritik. Jag får nog själv ta mej i kragen för Russin måste man peppa upp lite så att det blir roligt och hon kommer upp i varv lite! Det var så kul att träffa några av Russins syskon och mamma Heffa med deras matte, men även andra som man lärt känna genom nätet. Jag hoppas att vi kan ses igen.

Apport

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s