BH/VT – Prüfung

Nox och jag startade idag på BH/VT och får även excellent. Jag är väldigt glad, även om det är ett väldigt lätt prov. Men det var vår första start tillsammans och jag var väldigt nyfiken på hur Nox uppför sig när jag är nervös eller spänd. Han travade på med ett härligt steg som han brukar ha på våra träningar och det var en härlig känsla. Tänk att få uppleva detta igen, denna underbara känsla på ett prov när hunden travar på bredvid en och man känner att man är ett team. Med Russin fick jag uppleva denna känslan ofta, med Peppar tror jag egentligen aldrig. Tyvärr fick jag alltid koncentrera mig så på honom så att han inte stack ifrån mig.

Provet har jag beskrivit lite innan och det är inträdesprovet för alla andra prov här i Österrike. Så nu gäller det att träna vidare så att vi kanske kan starta Obedience Beginners i höst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s