Vandring till Ascherjoch

Helt underbart väder var det idag och vi packade våra ryggsäckar med lite lunch och körde till Thiersee och sen mot Bayrisch Zell och startade i Ursprung vid gränsen till Bayern. Egentligen lite väl långt iväg, men eftersom vi egentligen aldrig gjort någon vandring i det området så tyckte vi att det skulle vara spännande med ett nytt område.

Parkeringsplatser fanns det inte så många och jag blev lite rädd för att det skulle vara väldigt mycket folk på väg, men på rundan vi valt var vi nästan helt ensamma. Vi gick förbi två äldre par och det var en kille som spang förbi oss. Härligt! Väl uppe vid Ascherjoch hade vi en underbar utsikt och vi åt vår lunch. Tänk att det kan smaka så bra med lite lunch ☺️ Vi diskuterade lite om vi skulle vidare upp till Trainsjoch, men jag kände att jag inte är så i form och att jag inte orkade riktigt. Så vi gick ner mot Mariandlalm, pausade där och gick sen vidare ner till bilen igen. Rundan blev ung. 12 km och knappt 800 höjdmeter.

Utsikt från Acherjoch
Utsikt från Acherjoch (Trainsalm)
Två som njuter av utsikten
På väg till Mariandlalm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s