Obedience-Seminar

I lördags och söndags var jag och Peppar på en obediencehelg. Så roligt det var! Dels med trevliga människor, duktiga hundar i alla nivåer och härliga och fantastiska Renate Tribus som som vanligt petar och förklarar. Vi har ju vid flera tillfällen tränat med Renate och det är alltid så roligt. Peppar har utvecklats mycket även om han har väldigt mycket tokerier i huvudet, men han börjar väl att bli lite vuxen som Renate sa. Tvåans övningar sitter rätt så skapligt och vi tränar naturligtvis lite på treans moment. Det känns lite trist att vi inte har många möjligheter att starta, så vi får ju hoppas att det går bra när vi väl kör iväg för att tävla. Nu kommer några bilder som jag tog i helgen, dvs de på Peppar och mig har en annan fotat med min kamera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s