Semester

Egentligen skulle vi varit i Sverige just nu, men pga rådande omständigheter är det ju inte möjligt och vi stannar här i Tyrolen. Jag hade planerat rätt så mycket detta året. Dels ville jag starta på Lydnadsprov, men framför allt ville jag besöka Flat uppfödare.

Det är nämligen så att jag från och med den 1.3.2021 har möjlighet att ha en hund till. Länge har jag tänkt att byta ras dvs att det nästa hund skulle bli en Labbe. Nu är det så att mitt hjärta brinner för Flatten och jag hoppas verkligen att jag får en hund som jag kan starta även på Workingtests och Jaktprov. Peppar är en kanonhund och han har verkligen lärt mig otroligt mycket, men hans stress och hektik gör allt väldigt svårt. Jag tror även att Peppar skulle må bra med en kompis här hemma och att det inte alltid är han som står i mittelpunkten. Det är otroligt spännande och roligt!

Hittills har vädret varit allt annan än fint. Det är rätt kallt och det regnar mycket och ofta. Vi ska iaf försöka att göra små utflykter varje dag.

I måndags åkte vi till Vallfärdskyrkan Locherboden och gick över en lång hängbro över floden Inn. Peppar tyckte det var lite läskigt att gå på bron, men travade ändå på och försökte inte att visa sin rädsla. Vi såg det dock på hans något hukande gång. Här kommer några bilder därifrån.

I går gick vi igenom Wolfsklamm och upp till St. Georgenberg även detta en vallfärdskyrka. Vädret var tack och lov bättre än förutsagt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s