Schartenkogel

Idag vaknade vi upp med strålande solsken och inte ett moln på himlen. Jag packade ryggsäcken till Peppar och mig och sen körde jag upp till ”Glungezerbahn” några kilometer härifrån och så började vi vår tur upp till Schartenkogel. Det är ju inte så högt upp, men så till en början av säsongen är det perfekt. Härlig runda, med underbar utsikt och inte så mycket folk. Jag njöt i fulla drag och Peppar tror jag med även om jag faktiskt tror att han har lite träningsvärk idag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s