Vi lever och mår bra

Det har ju verkligen varit tyst här ett bra tag. Det har varit mycket att stå i och motivationen att skriva har ju inte heller varit så stor. Vi har tränat rätt mycket och har haft det riktigt roligt.

I November 2019 startade vi i Lydnadsklass 2 (här är det naturligtvis FCI-Regler som gäller). Det blev ett andra pris, men som jag är jättenöjd med. Peppar var jätteduktig förutom på det fria följet där han var tvungen att hålla allt annat under kontroll.

Efter det har det inte blivit någon tävling mer, men det har varit barmark länge och mycket och vi har kunnat träna vidare rätt så bra. Peppar är överlycklig när vi tar fram lite träningssaker, det spelar inte någon roll vad det är, huvudsaken är att vi gör något. Det är en fantastisk hund jag har. 🥰 Vi får väl se hur det går, men jag hoppas att vi får ett förstapris under året och att vi kan börja med klass tre nästa år med nya FCI-Regler.

E5CB402D-2FCA-4E7B-88DC-EA7E47B790E1

Peppar på åkern

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s