Äntligen Semester

Äntligen har vi lite semester igen. Jag vet inte varför det känns så välbehövligt i år. Jag tycker allt är stressigt och det är inget som fungerar utan komplikationer. Även småsaker som egentligen inte är så viktiga fungerar inte utan vidare. Som tex min Handy som jag var tvungen att skicka tillbaka på grund av att batteriet var trasigt, försvann i Holland och den nya som skulle skickas försenades så nu har jag inte fått mobilen innan semestern och mina kontaktlinser som beställdes var inte de riktiga. På jobbet är det helt otroligt stressigt. Gerhard har sagt upp sig och vi försöker hitta någon som kan ta över hans jobb, vilket är väldigt svårt. Det är naturligtvis också något som gör mig lite nervös.

Nu är vi dock återigen i Sverige för att tillbringa några dagar först hos Mamma och sedan några dagar i Bolmen. Resan upp gick helt fantastiskt bra. Vi kom till färjan i Rostock 12:45 och sedan gick färjan 13:00. Fortsättningen i Danmark och Sverige gick också bara bra och vi var hos Mamma redan klockan 18:15.

Vädret är relativt bra, men inte något badväder. Vi körde iaf ut till Tönnersa så Peppar fick röra på sig ordentligt. Härligt!

IMG_9365IMG_9384IMG_9343IMG_9314IMG_9394

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s